Page 1 of 1

Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 01 Nov 2012, 11:11
by Tribunenorge.com
Denne siden vil ikke bare være et forum, men vi jobber også med å få det opp som en ordentlig nettside. Jobben med å lage hjemmeside vil vi starte med i neste uke.

Målet er at det skal bli en side som tar seg av supporterartikler, lager nyhetssaker eller kommentarer om ting man hører om i media, ting NFF gjør mot/for supportere samt. at det vil også bli sammendrag av alle rundene i tippeligaen med bilder, kommentarer etc. Hockey kan også være interessant siden den kulturen begynner å ta rot i Norge.

Det vi er på jakt etter er noen som er gode til å skrive artikler, klarer å holde seg nøytrale og har god innblikk i supporterkultur både i Norge og resten av verden.

Føler du at dette kan være noe for deg, send en PM til denne brukeren og skriv litt om hva du kunne tenke deg å skrive om. Har du artikler ute på nett i dag som omhandler supporterkultur eller lignende, legg gjerne ved en link slik at vi kan lese det du har skrevet.

Ellers vil vi takke for at så mange har registrert seg og håper at dere fortsatt vil bruke dette forumet like aktivt som det forrige!

Mvh Tribunenorge.com

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 07 Feb 2013, 16:28
by Eru
Ingen interesse for dette?

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 13 Feb 2013, 20:44
by Posse
Jeg kjenner ikke til om andre klubber har velfungerende nettfanziner, men jeg har i årevis hatt en stri tørn med å få flere folk til å skrive på både SS og U1912s sider. Lite tilbakemeldinger der og. Samtidig må man jo helst beskytte sida si fra de som blogger for å få oppmerksomhet selv.

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 12 Mar 2013, 10:34
by Admin
Holder på å skal opprette hovedsiden, men det tar nok litt lenger tid før den vil vises da jeg må få Wordpress og forumet til å funke på samme server. Enn sålenge må dere burke http://www.tribunenorge.com/forum for å komme til forumet

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 14 Mar 2013, 17:36
by Chuck Bass
Hvordan ligger det an med tingene som blir nevnt i åpningsposten? Spesielt rundeoppsummering ønskes hjertelig velkommen.

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 14 Mar 2013, 19:11
by Admin
Chuck Bass wrote:Hvordan ligger det an med tingene som blir nevnt i åpningsposten? Spesielt rundeoppsummering ønskes hjertelig velkommen.


Ingen som har meldt seg ennå, men rundeoppsummering vil komme. Hvis folk er flinke til å poste bilder på forumet og evt. fortelle litt hvis det har skjedd noe spesielt etc.

Re: Skribenter til artikler, nyhetsstoff m.m

Posted: 09 Apr 2013, 21:09
by Nature
Runde 2 og 3 er ferdig spilt, skal det ikke komme en runde oppsummering på det snart?